Godoy i Quiroga guanyen amb rècord



Antonio Godoy i Núria Quiroga es van adjudicar la victòria a la Cursa de Muntanya de Torrelavit, celebrada dissabte al vespre i que enguany arribava a la 36a edició. Ambdós van aconseguir el triomf assolint al mateix temps el rècord de la prova, popularment coneguda com El Patiment de l’Estiu i que constava d’un recorregut de 10,2 quilòmetres amb 315 metres de desnivell positiu.

Godoy va imposar-se en categoria masculina sent l'únic participant que va parar el cronòmetre per sota dels 40 minuts (39:49) i reeditant així la victòria de l'any passat. En segon lloc va arribar Ramon Zapata (40:52); i en tercer, Jose Francisco Ramos (42:37).

En fèmines, les tres ocupants del podi van ser capaces de rebaixar el rècord vigent. Quiroga es va imposar amb claredat (49:48), seguida de la campiona del 2013, Sílvia Gironès (51:38) i de Jéssica Rodríguez (52:18).

Prèviament, van tenir lloc dues curses infantils, d'un i dos quilòmetres respectivament. En la d'un quilòmetre, per nens i nenes de 5 a 9 anys, els vencedors van ser Ireneu Uberni i Daniela Giménez; mentre que en la de dos quilòmetres, per nois i noies de deu a quinze anys, el triomf se'l van apuntar Aleix Rombla i Paula Font.

A la pàgina web www.naturetime.es es poden consultar les classificacions completes del certamen.